over ons

Ons aanbod

kinderopvang

Wij bieden 51 weken per jaar dagopvang en buitenschoolse opvang aan op maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:00 uur. Wij zijn op nationale feestdagen gesloten, ook zijn we  van Kerstavond 17:00 uur tot en met Nieuwjaarsdag gesloten.

Dagopvang

Dagopvang kan alleen worden afgenomen in hele dagen. De reden hiervan is dat wij de rust op de groep erg belangrijk vinden. Kinderen zijn gebaat bij structuur en regelmaat en wij willen dat de kinderen graag bieden. Regelmaat is nodig voor het opbouwen van veiligheid en vertrouwen van uw kind in de opvang.

buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang wordt geboden na een schooldag, op studiedagen (in overleg) en in schoolvakanties. We halen de kinderen op van 4 scholen in onze directe omgeving (te weten Oploo, Sint Anthonis, Wanroij en Wilbertoord).  

over ons

onze groepen

Het Wollige schaap bestaat uit 3 groepen: 

Groep 1: De Lammetjes, KDV- groep voor max. 16 kinderen van 0 tot 4 jaar. 
Groep 2: De Schaapjes, KDV-groep voor max 16 kinderen van 0 tot 4 jaar. 
Groep 3: De Hooizolder, BSO-groep voor max. 22 kinderen van 4 tot 13 jaar. 

De kinderen krijgen activiteiten aangeboden die passen bij hun leeftijd. De activiteiten zoals bijvoorbeeld fruit eten/boterham eten en andere tafelmomenten kunnen natuurlijk gezamenlijk worden uitgevoerd. 
 

het wollige schaap

openingstijden

Maandag

7.00 - 18.00

dinsdag

7.00 - 18.00

woensdag

7.00 - 18.00

donderdag

7.00 - 18.00

vrijdag

7.00 - 18.00

zaterdag

gesloten

zondag

gesloten

De kinderen komen minimaal 1 hele dag in de week op de dagopvang of 1 middag op de buitenschoolse opvang. Het Wollige Schaap is het gehele jaar geopend, met uitzondering van de week tussen Kerst en oud en nieuw en nationale feestdagen, dan zijn wij gesloten.

impressie

locatie

Tijd in de natuur is geen loze tijd, het is een essentiële investering in de gezondheid van onze kinderen en ook in die van onszelf.

Download

info

tarieven

De actuele tarieven zijn telefonisch, via de mail of tijdens een kennismakingsgesprek op te vragen.

Het tarief is inclusief luiers en billendoekjes, brood, fruit, groente, drinken en andere tussendoortjes. U dient zelf borstvoeding, flesvoeding of dieetvoeding mee te nemen. Voor kinderen onder het jaar kunt u een groentehapje meegeven.
We gebruiken Kruidvat luiers en billendoekjes. Indien u andere luiers wenst te gebruiken, neemt u deze zelf mee.

Via de belastingdienst heeft u recht op toeslag als u beiden werkt. De kinderopvangtoeslag kunt u hier berekenen.